Internett og nettverk
//mynet.no/wp-content/uploads/2021/06/internet.png
Nettjenester

Internett og nettverk

Om du skal flytte kontor, eller bytte internettleverandør, er det viktig å få nettet oppe å gå så raskt som mulig, slik at du unngår brudd i arbeidsflyten. Vi leverer høykvalitets fiberlinjer til der du er. Vi samarbeider med de største internettleverandørene i Norge og kan tilby bredbånd etter dine behov, med det kvalitetsnivået du trenger. Mynet samarbeider også med flere store gårdeiere i Trondheim, og kan tilby leietakere Internett på dagen.

Har din bedrift kontorer et sted der fibernettverket ikke er fullstendig utbygd, så kan vi levere bredbånd der de andre ikke kan – da fortrinnsvis med radioteknologi.  
Vi har et serviceapparat som gjør at vi høy grad av service og support, og kan raskt verifisere feil på modem og utstyr. Dette gjør at hvis din bedrift ikke blir stående uten internett når det trengs.

Vi installerer og leverer også interne direktesamband mellom avdelingskontor i både inn – og utland. Dette gir en høyere garanti for hastighet og sikkerhet, og gjør at kontorene snakker sammen til enhver tid. 

Vi sørger på forhånd for en omfattende behovsanalyse, slik at din bedrift får akkurat det den trenger. 

Vi er helsenettsertifisert.

Ta kontakt og avtal et møte

salg@mynet.no / 73 83 17 00

WiFi - Desk view
Nettjenester

WiFi

I en digital jobbhverdag er det nødvendig med et stabilt trådløst nettverk for å takle en hverdag med video-møter og store dataoverføringer. Stabilitet, god kapasitet og dekning er faktorer som må være på plass for at ansatte kan jobbe hvor som helst i lokalene, uten å måtte koble seg opp på et kablet nett. Brukeropplevelsen er alfa omega.

Vi spesialiserer oss på nettverksløsninger for næringslivet, og sørger for at det trådløse nettverket i din bedrift ikke påvirkes av andre nettverk i samme bygg eller nærliggende bygg og at sikkerheten er ivaretatt.

Vi har lang erfaring med trådløse nettverk, og vet hva som trengs for at ditt nettverk er sikkert, har god nok hastighet, og ikke blir forstyrret. Vi utfører befaring i forkant for å avdekke behovet i dine lokaler, samt at vi i ettertid utfører målinger slik at du som kunde får dekning og kapasitet som avtalt.

Ta kontakt og avtal et møte

salg@mynet.no / 73 83 17 00

//mynet.no/wp-content/uploads/2021/06/DSC95201-1200x801-1.jpg
Nettsikkerhet
//mynet.no/wp-content/uploads/2021/08/Backup-Mynet.jpg
Nettjenester

Nettsikkerhet

Der IT-sikkerhet omhandler sikkerheten for informasjon og dine data, omhandler Nettsikkerhet beskyttelse av IT-systemene, software og hardware - også kalt Cyber Security.

I takt med økt digitalisering i måten vi jobber på, øker også forekomsten av dataangrep der kriminelle aktører prøver å komme seg inn til dine data via den digitale infrastrukturen og hull i sikkerhetsnettverket. Med en økning i bruk av skyløsninger blir denne delen av sikkerhetsløsningene særdeles viktig.

Med oss som partner tar vi deg gjennom en sikkerhetsbefaring for å tette disse hullene, og for å avdekke sårbarheter i nettet, samt tilganger og trafikk som ikke skulle være der. Med et risiko – og trusselbilde som stadig er i endring, så gir vi deg kontinuerlig oppdaterte løsninger i kombinasjon med god kunnskap og erfaring, som gir deg som kunde den tryggheten du trenger.

Ta kontakt og avtal et møte

salg@mynet.no / 73 83 17 00